Inspirasi Concept Wedding Video

Posted in Uncategorized

Inspirasi Concept Wedding Video

Alhamdulillah, kami di KadFactory sampai tak menang tangan dah ni menguruskan semua kad kahwin untuk Disember 2019, Januari – March 2020. Memang banyak tarikh yang hot untuk tahun 2020 ni. Jadi bagi yang belum order kad kahwin, boleh lah ke https://pengantin.kadfactory.com/ untuk membuat tempahan. Tapi kami memang suggest you all semua order awal-awal. Bulan-bulan yang hot ni kadang-kadang memang tak terjangka. And kami juga harap dapat elakkan tempahan last minute. Jangan hilangkan seri pengantin tu ye just because kad tak siap lagi hehe.

Bakal pengantin semua ni mesti tengah cari concept & lagu untuk wedding video korang kan. So kami nak suggest beberapa video inspirasi untuk wedding korang so that video wedding korang tu meletopss. Min pun layan jugak video2 ni masa tengah berangan. πŸ˜›

1. Yuna & Adam

2. Siti Saleha & Lutfi

3. Nadia Brian & Muizz

4. Elfira & Faris

5. Fazura & Fattah Amin

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart