Nasihat Perkahwinan

Inspirasi Concept Wedding Video

Alhamdulillah, kami di KadFactory sampai tak menang tangan dah ni menguruskan semua kad kahwin untuk Disember 2019, Januari – March 2020. Memang banyak tarikh yang hot untuk tahun 2020 ni. Jadi bagi yang belum order kad kahwin, boleh lah ke https://pengantin.kadfactory.com/ untuk membuat tempahan. Tapi kami memang suggest you all semua order awal-awal. Bulan-bulan yang hot ni kadang-kadang memang tak…

REALITI Pertunangan Yang Ramai Tak Tahu. Tapi Perlu ke?

Kenal sudah, dating pun sudah, jumpa parents pun dah, kini tiba suatu fasa yang sangat mencabar bagi anda dan pasangan, PERTUNANGAN. Dari segi bahasa yang mudah difahami, bertunang itu merupakan suatu langkah untuk menyatakan keinginan berkahwin tetapi harus diingat! pertunangan ini bukan satu tiket menghalalkan perhubungan. Sabar. Ia adalah satu step forward dalam perhubungan anda. Boleh rujuk penjelasan oleh Mufti…

5 Tanda Anda Dah Bersedia Untuk Berkahwin

Setiap kali raya je tanya pasal kahwin. Asyik-asyik tanya pasal kahwin. Kadang-kadang rimas juga kan? Siapa yang dah berpasangan tu mungkin lebih sesuai untuk berangan tentang wedding of the year, tapi yang tiada pasangan ni ๐Ÿ™ Tapi, cuba kita renung seketika, apa jadi jika tiba-tiba dalam masa yang terdekat ni, ada yang menyatakan hasrat untuk masuk meminang? Atau lebih dahsyat…

Persediaan Malam Pertama

Asslamualaikum semua pembaca tegar Nasihat Perkahwinan by Kadfactory . Macam mana persiapan raya tahun ni? Siap tak baju raya yang you hantar tu? Ke terpaksa beli kat Zalora last minute sebab tailor tu buat ikut ukuran pesen ibu mengandung, haha ๐Ÿ˜€ ! Alhamdulillah, harini kami nak kongsikan nasihat yang dah diamalkan sejak turun temurun yang pasti insyaAllahย boleh membantu pasangan-pasangan lagi…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart